Speciale metalen 2018-03-14T20:57:41+00:00

Speciale metalen

Inkoop van speciale metalen

Onder speciale metalen worden verstaan metalen die zich onderscheiden van lood, zink of aluminium. Door dat deze metalen kostbaarder zijn en andere legeringen bevatten. Metalen zoals tin of hardmetaal brengen dan ook meer op als gewone metalen.

Metalen zoals hastelloy of nikkel

Zo word nikkel in de vorm van nikkelsulfide of nikkelsilicaat gewonnen o.a. in landen als Cuba, China, Canada, Rusland en Nieuw Caledoniƫ. Nikkel is een zilverwit metaal. Het word meestal toegepast als legeringelement in laaggelegeerd staal, corrosievast staal en in nikkellegeringen.

Tin afval en legering

Tin afval en legeringen, er zijn verschillende soorten tin. Enkele soorten zijn; tin-lood, witmetaal en soldeer tin. Het is buigzaam en heeft een laag smelt punt.

Tin residu

Prijzen van speciale metalen

Voor de actuele prijzen van metalen of andere legeringen kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij geven gratis advies en helpen u om uw metaal op een juiste manier te verwerken. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze container service.

Wij plaatsen bakken op maat binnen uw bedrijf om uw afval in te deponeren. Deze worden op afroep geleegd en weer terug geplaats.

Speciale metalen

06-13911114