Oude servers 2018-02-12T21:00:00+00:00

Oude servers

Oude servers, in servers zitten duurzame materialen. Hierbij kunt u denken aan; koper, aluminium maar ook kleine hoeveelheden goud. Servers zijn dan ook geld waard voor de grondstoffen die hergebruikt kunnen worden.

Wij bieden onze klanten dan ook een uitstekende kiloprijs voor server kasten. Al onze prijzen zijn beurs gerelateerd en afhankelijk van de hoeveelheid.
Oude servers of computer materialen worden door ons afgehaald ingewogen en uitbetaald.

Inname servers

Wij kopen van bedrijven en alle organisaties. Daarnaast kan het opkopen van servers in combinatie met een integrale ontmanteling van uw serverruimte.
Indien er een container nodig zo zijn kunnen wij hier ook voor zorgen.

Computer recycling
Servers Bauer recycling.
Recycling van servers.

Kiloprijs servers en computers

Zo worden de prijzen van oude elektronica bepaald door de markt vraag en aanbod. Ons internationaal en nationaal netwerk zorgt ervoor dat wij u de maximale prijs kunnen betalen. Er zijn echter twee factoren die ook mee spelen in de kiloprijs. Ten eerste de hoeveelheid en ten tweede of de servers niet geroofd zijn.

Hiermee bedoelen wij of alles er nog wel in zit, van hard disk tot CPU.

Contact formulier

Neem contact met ons op voor elke vraag met betrekking tot afgeschreven hardware of ontruimwerk voor bedrijven. Advies is geheel gratis u kunt daar gebruik van maken het kost u tenslotte niets.

Mail
oude servers