Oude moederborden printplaten

Oude moederborden printplaten, omdat er zoveel soorten zijn hebben we enkele voorbeelden op de site gezet. Deze zijn terug te vinden in onder andere; server kasten, mobiele telefoons, pc’s en laptop. Vanwege de diversiteit in moederborden en printplaten kunnen wij niet alle voorbeelden tonen op de site.

Actuele kilo prijs moederborden

Elektronica afval is geld waard. Wilt weten wat de waarde is van uw partij printplaten. Stuur dan een foto van uw oude printplaten naar ons mail adres. Wij geven u binnen 24 uur het antwoord.

Soorten moederborden

Bijvoorbeeld uit; mobiele telefoons, laptoppen, of servers. Maar u zou ook kunnen denken aan moederborden uit; pc’s, scan apparatuur en niet vergeten uit routers. Kortom uit vele verschillende apparaten. Daarnaast heb je ook nog de insteek kaarten ook hier heb je weer vele soorten in.

Deze kaarten vallen ook onder printplaten en leveren ook geld op.

Oude moederborden printplaten
Moederborden 2b
Mobiele moederborden recycling
Moederborden recycling

Ophalen voor recyclen

Wanneer u een partij wild aanbieden voor recycling kunnen wij deze bij u afhalen. Zo zorgen wij ervoor dat het op de juiste manier afgevoerd word. Vervolgens worden al deze printplaten en moederborden weer gerecycled, de edel metalen worden herwonnen.

Inkoop alle soorten printplaten en moederborden o.a.:

  • Mobiele moederborden;
  • Moederbord uit harddisk;
  • Laptop borden;
  • Printplaten.

Ons nationaal en internationaal netwerk zorgt ervoor dat u de beste krijg.

Tot slot

Wilt u meer weten over de inkoop van printplaten en overige hardware neem dan contact met ons op.

oude servers