Oude metalen inkoop

Wij kopen alle oude metalen in, niet alleen van bedrijven maar ook van particulier. Wat wij inkopen: aluminium, brons, koper, lood, pvc kabel, roestvrij staal, en zink. U krijgt van ons zeer concurrerende prijzen voor het metaalschroot.

Daarnaast kunt u ook de duurdere soorten bij ons aanbieden. Het gaat hier om de metalen: hardmetaal, nikkel, tin, hasteloy en titanium.

Oude metalen inleveren

Door onze professionele aanpak met uiterst nauwkeurig meetapparatuur. Kunnen speciale metaalsoorten zoals: kobalt, tin, titanium en nikkel snel en vakkundig worden geanalyseerd.

Naast dat u bij Bauer recycling terecht kunt voor het analyseren van exclusieve oude metalen. Kunt u ook samengestelde producten zoals: gemengd koper, boilers en sloopafval inleveren. Evenals computers printers en servers uit een reorganisatie.

Oud aluminium
Oude kabels
Oud brons
Oud roestvrijstaal
Oud koper
Oud zink

Oude metalen ophalen

Verder kunnen wij u van dienst zijn met onze oude metalen ophaalservice. Deze is gratis en geld zowel voor bedrijven als particulier. Daarnaast plaatsen wij containers bij bedrijven en een ieder die metaal afval produceert. De niet genoemde metalen zoals: accu’s, brons, messing en hardmetaal kunt u ook bij ons aanbieden.

Heeft u nog vragen met betrekking van oude metalen, stel deze dan gerust wij staan u graag te woord.

Kilo prijs oude metalen

Het omzetten van uw oud ijzer en metaal in inkomsten is zeer zinvol. Maar ook de beste prijs en een goede relatie is belangrijk. Bij Bauer recycling bent u van beide verzekerd.