Oude metalen 2018-03-08T15:38:27+00:00

Oude metalen

Oude metalen inleveren

Wij kopen alle oude metalen van diversen kwaliteiten in. Waaronder aluminium, brons, koper, lood, pvc kabel, roestvrij staal, en zink. U krijgt van ons zeer concurrerende prijzen voor het metaalschroot.

Daarnaast kunt u ook de duurdere soorten bij ons aanbieden. Het gaat hier om de metalen; hardmetaal, nikkel, tin, hasteloy en titanium.

Analyseren van tin of nikkel gehalte

Door onze professionele aanpak met uiterst nauwkeurig meetapparatuur. Kunnen speciale metaalsoorten zoals; kobalt, tin, titanium en nikkel snel en vakkundig worden geanalyseerd.

Naast dat u bij Bauer recycling terecht kunt voor het analyseren van exclusieve metalen. Kunt u ook samengestelde producten zoals; gemengd koper, boilers en sloopafval aanbieden. Evenals computers printers en servers uit een reorganisatie.

Aluminium afval
Aluminium profiel lak.
Bronzen-lagers Bauer recycling
Rood koper waterleiding

Oud metaal prijs

Oud ijzer prijs oftewel schrootprijzen fluctueren in overeenstemming met het vraag en aanbod op de beurs. Dit is een wereldwijde markt die de ijzer prijs laat stijgen of dalen. Ons nationaal en internationaal netwerk zorgt ervoor dat wij u de maximale metaal prijs kunnen uitbetalen.

Bauer recycling hanteert de koers van LME zodat u zeker bent van een eerlijke prijs.

PVC-Kabel-afval.
Roestvrij staal matten
Zink afval Bauer recycling

Oud metaal ophalen

Verder kunnen wij u van dienst zijn met onze ophaal service. Deze is gratis en geld zowel voor bedrijven als particulier. Daarnaast plaatsen wij containers bij bedrijven en een ieder die metaal afval produceert. De niet genoemde metalen zoals; accu’s, brons, messing en hardmetaal kunt u ook bij ons aanbieden.

Oude metalen inleveren en ophalen Bauer recycling.

Het omzetten van uw oud ijzer en metaal in inkomsten is zeer zinvol. Maar ook de beste prijs en een goede relatie is belangrijk. Bij Bauer recycling bent u van beide verzekerd.

Speciale metalen

06-13911114