Oude metalen aluminium prijs

Oude metalen aluminium prijs vind u op onze site. Door middel van vraag en aanbod op de markt word de aluminium prijs bepaald. Bauer recycling gebruikt de koersen van LME (London metal exchange) zodat u zeker bent van een eerlijke metaal prijs. Voor de actuele prijzen van alle soorten aluminium kunt u gebruik maken van onze watts app. U krijgt bij ons de actuele aluminium prijs die markt conform geldt.

Prijs aluminium

De prijzen van aluminium word ook bepaald door de hoeveelheid die u aanbied. Een tweede dat meespeelt is het soort aluminium dat u aanbied. Oud aluminium afval kan bij u op locatie worden opgehaald. Tevens kunt u gebruik maken van onze afval bakken om het oud metaal in te deponeren. Deze zijn er in verschillende maten, vraag naar een passende bak.

Metaal prijs aluminium

Zowel bedrijven als particulieren kunnen hun aluminium restanten aan ons aanbieden. Daarnaast mogen ze gebruik maken van onze pallet boxen. Deze zijn uitermate geschikt om het aluminium afval in te gooien. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons de metaal prijs aluminium opvragen.

Prijzen aluminium

oude metalen aluminium prijs