Oude accu's inleveren

Inkoop oude accu’s, u kunt ze bij ons aanbieden in alle soorten en maten. Bovendien helpt u daar mee het milieu te ontlasten. Maar ook ander soorten metaal kunt u aanbieden. Hierbij kunt u denken aan, aluminium, lood of koper soorten. Daarnaast bieden wij gratis container service aan. Hier mogen bedrijven en particulier gebruik van maken.

Lood accu's op laten halen

De oude accu’s worden vervoerd in vloeistof dichte bakken. Deze bakken worden ook wel de pallet box genoemd. U mag gebruik maken van deze box het kost u niets! Mocht u accu’s willen verplaatsen, draag dan altijd handschoenen en een veiligheid bril. Lood uit oude accu’s word terug gewonnen om vervolgens weer te recyclen.

Oude accu's
Oude heftruck accu
Bauer accu recycling
Oude lood accu’s
Gel accu's
Oude gel accu’s
Accu recycling Bauer
Oude accu’s

Accu recycling

Jaarlijks komen er meer elektrische auto’s op de markt. Wat ook weer meer oude accu’s voorbrengt. Zo helpen wij als ondernemer om deze afval stroom in goede banen te lijden. Wij zullen dan ook ons steentje hier aan bijdragen.

Kilo prijs oude accu's kunnen fluctueren

Het lood uit de oude accu is geld waard. De accu’s worden dan ook per kilo ingekocht. Wij hanteren de koersen van LME zodat u zeker ben van een eerlijke prijs.

Tot slot

Inleveren alle soorten accu’s:

  • Gel accu;
  • Tractor accu;
  • Lood accu;
  • Tractie batterij;
  • AGM accu.

Mocht u nog vragen hebben over het oude metalen, of het op laten halen van uw oude accu’s. Bel ons gerust wij staan u graag te woord.