Oude accu’s 2018-02-12T15:49:05+00:00

Oude accu's

Inkoop oude accu’s onder andere; tractie batterijen, gel en alle soorten lood accu’s. Ons nationaal en internationaal netwerk ervoor dat wij u de maximale prijs kunnen betalen. Immers kan het lood uit de accu’s worden terug gewonnen voor recycling.

Lood accu's op laten halen

Zo worden de accu’s vervoerd in vloeistof dichte bakken. Deze worden ook wel de pallet boxen genoemd. Doordat deze vloeistof dicht zijn komen er geen lekkende zuren in het milieu terecht. Zo bestaat een oude accu uit; 30% lood, 45 procent elektra pasta, 13 procent zuur en 12 % kunststoffen. Kortom na recycling word het lood gescheiden van de rest en hergebruikt voor nieuwe producten.

Ga zelf nooit aan het slopen om het lood terug te winnen, laat dit aan recycling bedrijven over. U kunt uw oude lood accu’s op laten halen en op een verantwoorde manier laten recyclen.

Accu-heftruck Bauer recycling
Bauer accu recycling.
Accu-reycling
Accu recycling Bauer,

Accu recycling

Jaarlijks komen er steeds meer elektrische auto’s op de markt. Deze aandrijving word door middel van stroom uit accu’s voorzien. Dit betekend dat er in de toekomst meer tractie baterijen gerecycled zullen worden. Wij zullen in de verwerking accu recycling hier een steentje aan bijdragen.

Kilo prijs oude accu's kunnen fluctueren

Het lood uit de oude accu is geld waard deze worden dan ook per kilo ingekocht. Door de markt vraag en aanbod kunnen lood prijzen nogal verschillen van de een op andere dag. Accu’s zijn er in vele soorten en bijna alle soorten zijn recyclebaar.

Het milieuvoordeel is hiermee dan ook optimaal.

Tot slot

Inleveren alle soorten accu’s;

  • Gel accu
  • Tractor accu
  • Lood accu
  • Tractie batterij
  • Natte accu
  • AGM accu

Heeft u nog vragen over de actuele kilo prijs, of wilt u de oude lood accu’s op laten halen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord.

Speciale metalen

06-13911114