Oude accu's inleveren

Inkoop oude accu’s onder andere: tractie batterijen, gel en alle soorten lood accu’s. Ons nationaal en internationaal netwerk ervoor dat wij u de maximale prijs kunnen betalen.

Lood accu's op laten halen

Zo worden de accu’s vervoerd in vloeistof dichte bakken. Deze worden ook wel de pallet boxen genoemd. Doordat deze vloeistof dicht zijn komen er geen lekkende zuren in het milieu terecht. Zo bestaat een oude accu uit; 30% lood, 45 procent elektra pasta, 13 procent zuur en 12 % kunststoffen.

Ga zelf nooit aan het slopen om het lood terug te winnen, laat dit aan recycling bedrijven over. U kunt uw oude lood accu’s op laten halen en op een verantwoorde manier laten recyclen.

Accu-heftruck Bauer recycling
Bauer accu recycling
Gel accu's
Accu recycling Bauer

Accu recycling

Jaarlijks komen er steeds meer elektrische auto’s op de markt. Dit betekend dat er in de toekomst meer tractie baterijen gerecycled zullen worden. Wij zullen in de verwerking accu recycling hier een steentje aan bijdragen.

Kilo prijs oude accu's kunnen fluctueren

Het lood uit de oude accu is geld waard deze worden dan ook per kilo ingekocht. Wij hanteren de koersen van LME zodat u zeker ben van een eerlijke prijs.

Het milieuvoordeel is hiermee dan ook optimaal.

Tot slot

Inleveren alle soorten accu’s:

  • Gel accu;
  • Tractor accu;
  • Lood accu;
  • Tractie batterij;
  • Natte accu;
  • AGM accu.

Heeft u nog vragen met betrekking van oude metalen, stel deze dan gerust wij staan u graag te woord.