Oud metaal demontage 2018-02-13T21:29:36+00:00

Oud metaal demontage

Oud metaal demontage van installaties of het slopen van constructies en machines. Bauer recycling voor het verzorgen van sloopwerken bij bedrijven en particulier.

Aanbieden sloop werken

Machines en metalen systemen demonteren of slopen is een activiteit dat een nauwkeurige planning vereist. Het is iets meer dan het simpelweg omgooien van een site, uw omgeving moet gerespecteerd worden. Bovendien slopen wij dan ook enkel datgene wat gesloopt moet worden.

Enkele voorbeelden samengevat van wat u bij ons aan kunt bieden voor sloop en demontage,

1 Productiemachines
2 Elektrotechnische installaties
3 (ICT-)apparatuur
4 Stalen constructies
5 Rvs tanken
6 Containers

Eigenlijk alles waar ook maar enigszins metalen aan zitten.

Ketel sloop roest vast staal
Demontage oude tank.
Bauer recycling sloopwerken.
sloopwerken oud ijzer

Industriële sloopwerk

Of het nu gaat om staal ofwel metalen die vrij komen uit welke sloop dan ook deze leveren echter altijd geld op. Samen gevat, door de metalen uit industriële sloopwerken te laten recyclen levert het u geld op.

Niet alleen uit de industrie maar ook uit een fabriek of constructie sloop.

Demontage en sloopwerken

Zowel bedrijven als particulier kunnen bij ons terecht voor het aanbieden van sloopwerk. Daarnaast werken wij nauwkeurig samen met een gecertificeerd sloop bedrijf. Zo kijken we samen met onze ervaren medewerkers hoe we de klus het beste kunnen klaren.

Bedrijfspanden ontruiming

Bedrijfspanden en winkelpanden ontruiming van ijzer restanten snel schoon en professioneel. Van stelling materiaal tot kantoor meubilair kunnen wij voor u afvoeren.

Wij informeren u graag over de mogelijk heden.

Oud metaal demontage
Mail