Oud Lood prijs

U wilt de oud lood prijs weten, vul dan online het contact formulier in en ontvang de beste prijs. De prijzen van metalen kunnen dagelijks verschillen. Dit geld ook voor ijzer, schroot of andere metalen.

Oud lood inkoop

U kunt alle soorten lood bij ons aanbieden. Of het nu gaat om dak lood, letter lood of lood van orgel pijpen. Daarnaast plaatsen wij kleine containers om het lood afval in te deponeren. Zowel bedrijven als particulier mogen hier gebruik van maken.

Oud lood ophalen

Uiteraard kunnen wij ook het lood afval bij u opkomen halen. Naast het ophalen plaatsen we containers op maat om oud lood afval in te deponeren. Als deze gevuld zijn worden die op afroep door ons geleegd. Metalen worden door ons gesorteerd en aangeboden voor recycling. Zo kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt.

oud koper
Tinnen orgel pijpen
Oude orgelpijpen lood
Letter-lood Bauer recycling
Letter lood
Blad lood Bauer recycling
Blad lood

Oud lood

Zowel bedrijven als particulier kunnen hun lood afval bij ons aanbieden. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze pallet boxen. Deze zijn uitermate geschikt voor het opvangen oud lood resten.

Afvalstoffenverwerking Lood

Bauer recycling denkt verder dan alleen het ophalen en verwerken van lood afval. Wij kunnen u ondersteunen door het volledige proces op ons te nemen. Daarnaast zorgt ons nationaal en internationaal netwerk ervoor dat wij u de maximale oud lood prijs kunnen betalen. Doordat alle lood soorten recyclebaar zijn is het milieuvoordeel hiermee optimaal.

Heeft u nog vagen over de oud lood prijs, wij staan u graag te woord.