Oud koper inkoop

Inkoop oud koper tegen de meest actuele koper prijs. U kunt uw oud koperen afval inleveren of laat uw koper afval ophalen. De inkoop van koper en of andere metalen geschied a contant en of op rekening. Voor het verkopen van koper soorten geld een legitimatie plicht. Het tonen van een rijbewijs is voldoende.

Oud koper inleveren

Oud koper dat u bij ons kan inleveren zijn onder anderen: rood, gemengd, elektrolyt, hand gepeld, koper draad, messing, muntgeld en brons. Al met al kunnen al deze koper producten oneindig baar gerecycled worden. Met de bedoeling om er weer nieuwe producten van te maken.

Oud koper ophalen

Oud koper afval kunt u in alle soorten bij ons aanbieden. Maar niet alleen koper of messing maar ook: data bekabeling, stekker kabel, grondkabel en aluminium kabels.
En wat dacht u van samen gestelde producten zoals: gemengd koper, boilers en sloopafval. Evenals aluminium koper koelers of koper potten en pannen.

oud koper
Koper hand gepeld
Gemengd koper Bauer recyclng
Rood koper gemengd
Handgepeld rood koper Bauer recycling
Rood koper handgepeld
Electrolyte-roodkoper
Rood koper elektrolyt

Oud koper kunnen bedrijven en partuculieren bij ons aanbieden

Zowel bedrijven als particulier kunnen hun koper afval bij ons aanbieden. Bij een contante betaling van koper gerelateerde producten is een legitimatie verplicht. Echter geld dit overigens niet voor bankbetalingen. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze pallet boxen. Deze zijn uitermate geschikt voor het opvangen oud koper resten, afval producten.

Afvalstoffenverwerking koper

Bauer recycling denkt verder dan alleen het ophalen en verwerken van koper afval. Wij kunnen u ondersteunen door het volledige proces op ons te nemen. Daarnaast zorgt ons nationaal en internationaal netwerk ervoor dat wij u de maximale koper prijs kunnen betalen. Doordat alle koper soorten recyclebaar zijn is het milieuvoordeel hiermee optimaal.

Oud koper prijs

Heeft u nog vragen over de koper prijs. U kunt ons bereiken onder het onderstaande telefoon nummer.