Oud koper 2018-02-12T17:46:20+00:00

Oud koper

Oud koper inleveren tegen de beste koper prijs. Onze inkoop rood koper bestaat uit; brons, kabel, rood koper, boilers, koper kabel en messing.

Soorten koper afval

Aangezien er veel koper soorten zijn geven wij een klein overzicht weer. Onder anderen; rood, gemengd, elektrolyt, hand gepeld, koper draad, messing, muntgeld en brons. Al met al kunnen al deze koper producten oneindig baar gerecycled worden. Met de bedoeling om er weer nieuwe producten van te maken.

Koper inkoop van gemengd koper tot sloop

Rood koper staat erom bekend dat het een goede geleiding heeft. Daardoor word het veelal gebruikt voor elektriciteit kabel. Deze kabels kunt u dan ook bij ons aanbieden. Bijvoorbeeld; data bekabeling, stekker kabel, grondkabel en aluminium kabels.

Maar ook samen gestelde producten zoals; gemengd koper, boilers en sloopafval. Evenals aluminium koper koelers of koper potten en pannen.

Gemengd koper
Rood koper waterleiding
Handgepeld koper

Roodkoper inkoop van bedrijven en particulier

Zowel bedrijven als particulier kunnen hun koper afval bij ons aanbieden. Bij een contante betaling van koper gerelateerde producten is een legitimatie verplicht. Echter geld dit overigens niet voor bankbetalingen. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze pallet boxen. Deze zijn uitermate geschikt voor het opvangen oud koper resten en afval producten.

Afvalstoffenverwerking koper

Bauer recycling denkt verder dan alleen het ophalen en verwerken van koper afval. Wij kunnen u ondersteunen door het volledige proces op ons te nemen. Daarnaast zorgt ons nationaal en internationaal netwerk ervoor dat wij u de maximale koper prijs kunnen betalen. Doordat alle koper soorten recyclebaar zijn is het milieuvoordeel hiermee optimaal.

Voor de kiloprijs rood koper kunt u gebruik maken van onze whatts app.

Rood koper buis
Speciale metalen

06-13911114