Oud koper prijs

Oud koper prijs, bij Bauer recycling bent u aan het juiste adres.

Oud koper verkopen

U wilt de oud koper prijs weten, vul dan online het contact formulier in en ontvang de beste prijs. De prijzen van oud koper kunnen dagelijks veranderen. Het heeft te maken met de markt vraag en aanbod. Doordat je verschillende soorten koper hebt, “een voorbeeld is gemengd koper” zullen de prijzen variëren. Eens per week passen wij de metaal prijzen aan.

Oud koper ophalen

Oud koper afval kunnen wij ook bij u ophalen op locatie. Niet alleen koper of messing maar ook: data bekabeling, stekker kabel, grondkabel en aluminium kabels.
Maar ook samen gestelde producten zoals: gemengd koper, boilers en sloopafval. Evenals aluminium koper koelers of koper potten en pannen.

oud koper
Gemengd koper Bauer recyclng
Rood koper gemengd
Handgepeld rood koper Bauer recycling
Rood koper handgepeld
Electrolyte-roodkoper
Koper elektrolyt

Oud koper kunnen bedrijven en particulieren bij ons aanbieden

Zowel bedrijven als particulier kunnen hun koper afval bij ons aanbieden. Bij een contante betaling van koper gerelateerde producten is een legitimatie verplicht. Echter geld dit overigens niet voor bankbetalingen. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze pallet boxen. Deze zijn uitermate geschikt voor het opvangen oud koper resten, afval producten.

Afvalstoffenverwerking koper

Bauer recycling denkt verder dan alleen het ophalen en verwerken van koper afval. Wij kunnen u ondersteunen door het volledige proces op ons te nemen. Daarnaast zorgt ons nationaal en internationaal netwerk ervoor dat wij u de maximale koper prijs kunnen betalen. Doordat alle koper soorten recyclebaar zijn is het milieuvoordeel hiermee optimaal.

Actuele oud koper prijs

Heeft u nog vragen met betrekking op de rood koper prijs. Neem dan contact met ons op wij staan u graag te woord.