Oud kabel inkoop

Oud koper kabel, pvc kabels of elektrakabel kunt u inleveren bij Bauer recycling. Of het nu gaat om data bekabeling of kabels waar een stekker aan zit. Bij ons kunt u met al uw oude koperen kabels terecht. Oud koper kabel waar 0,38 procent koper inzit “levert dan ook meer geld op”

Oude pvc kabels

Koper uit pvc kabel is een relatief zacht product en een perfecte geleider voor elektriciteit. In de bedrijfsindustrie komt veel koper – en of aluminium kabel vrij als afval.

Soms loont het om zelf aan de slag te gaan en de kabels te pellen. Let op dit is best een intensief karwei. Er zijn machines op de markt die koperen kabels pellen, echter zijn deze niet goedkoop.

Oud pvc kabel
Oude pvc koper kabel
oud koper kabel
Oud pvc kabel
Grond kabel koper
Oud grond kabel
Oud aluminium kabel

Oude elektra kabel

Door onze goede service en prijs-kwaliteit vinden vele ondernemers de weg naar ons bedrijf. Daarnaast zorgt ons nationaal en internationaal netwerk ervoor dat wij u de maximale prijs kunnen betalen.

Samenvatting inkoop elektra kabel:

Tot slot, de prijzen die wij hanteren zijn gebaseerd op de koersen van de LME. Zo bent u verzekerd van de maximale prijs, en halen wij het bij u op. Heeft u nog vragen, bel gerust wij staan u graag te woord.