Oud ijzer ophalen of inleveren

Zo kunt u er voor kiezen om het oud ijzer op te laten bij u thuis of op het bedrijf. Het voordeel hiervan is dat u het zelf niet hoeft te brengen. Komt het vaker voor dat u oud ijzer of metaal heeft. Dan kunnen we samen kijken of er ruimte is om een container of pallet box te plaatsen. Mocht de pallet box gevuld zijn kunnen we het oud ijzer ophalen.

U kunt kiezen in diversen soorten en maten. Zo kunnen we gemakkelijk en snel uw oud ijzer ophalen.

Metalen laten ophalen

Onder metalen verstaan we koper, lood, zink of aluminium. Ook deze kunt u aanbieden om op te laten halen door onze medewerkers. Zij staan vijf dagen per week klaar om bij de klant het oud metaal op te halen. Oude metalen kunt u het beste sorteren op soort. Zo word het voor ons makkelijker, en kunnen we sneller en efficiënte werken.

Oud ijzer ophalen
oud ijzer inkoop
Knip ijzer
Bauer recycling Snij ijzer
Snij ijzer afval
Bauer recycling
Gruis ijzer

Oud ijzer afvoeren

Hoe gaat het in zijn werk als er oud ijzer afgevoerd mag worden? Het beste kunt u telefonische contact met ons opnemen. Geef aan wat u heeft liggen, en een indicatie van de hoeveelheid. Zo kunnen we samen afstemmen of er een grote of kleine wagen langs komt.

Oud ijzer draaisel
ijzer boorsel
Accu-reycling
Oude accu’s
Elektromotoren
Oude elektromotoren

Oud ijzer recyclen

Tot slot.

Of het nu gaat om lood koper of zinken dak goten. Al deze metalen kunnen opnieuw worden gerecycled. Ze worden door ons gesorteerd en in containers afgevoerd naar de smelterijen. Vanuit daar worden er weer nieuwe producten van gemaakt.

Als wij het oud ijzer ophalen heeft het nog rest waarde, deze waarde word bepaald door de markt vraag en aanbod.
De metaal prijzen worden dagelijks aan ons door gegeven door de hoogovens.

Laat uw oud ijzer ophalen en wij geven u de beste oud ijzer prijs.