Oud ijzer Almere ophalen

Oud ijzer Almere ophalen.

Onze inkoop bestaat echter uit: oude metalen, oud ijzer en computer schroot. Onze aanbieders zijn in het algemeen: constructieaannemers, fabrikanten, overheden, dienstverleners en retailers. Maar niet alleen bedrijven kunnen aan ons leveren, maar ook particulieren.

Oude metalen Almere

Zo kunt u bij Bauer recycling al uw oude metalen aanbieden, wij geven uitstekende prijzen zowel aan bedrijven als particulier. Onder andere de metalen die wij inkopen zijn: aluminium, koper, brons, messing, roestvrij staal en zink. Echter kunt u ook aanbieden de ferro-metalen; gruis ijzer, balk ijzer, knip ijzer en ijzer draaisel.

Oud ijzer Almere ophalen
Printplaten hoogwaardig
Container service
lak profiel

Almere oud ijzer inleveren

De aangeboden metalen worden door ons gewogen en per kilo ingekocht. De prijzen die wij hanteren zijn gerelateerd aan de koers van LME. Door onze internationaal netwerk kunnen wij u de maximale prijs bieden.

Tot slot

Of u uw oude ijzer en schroot nu wilt omzetten in een inkomensstroom of de beste kiloprijs en service in het oud ijzer zoekt, hier vindt u de oplossing. Wij zijn in Nederland een van de meest toonaangevende metaal recyclers.

Heeft u nog vragen stel deze dan gerust wij staan u graag te woord.

Bauer recycling uw partner.