Oud ijzer Almere ophalen

U wilt uw oud ijzer op laten halen in Almere. Hiermee kunnen we u van dienst zijn, zowel voor bedrijven als particulier. Wat valt er allemaal onder de ophaal regeling oud schroot. Alle metalen, hier kunt u denken aan aluminium, koper lood of zink. Daarnaast alle oud ijzer soorten, gruis ijzer, balk ijzer of nieuw werf. Wat valt er niet onder, witgoed “gas flessen of schuim platen” vervuilde producten.

Oude metalen inkoop

De metalen die wij inkopen kunt u vinden op de site van Bauer. Ook de actuele metaal en ijzer prijzen worden weer gegeven. Deze prijzen zijn ter info hier kunnen geen rechten aan worden verleend. Omdat het afhankelijk is van de hoeveelheid en vervuiling.

Oud ijzer Almere ophalen
Bauer recycling schroot
Container service
lak profiel

Almere oud ijzer inleveren

Metalen en oud ijzer dat door ons is opgehaald. Deze worden bij ons op de werf ingewogen en gesorteerd. Daarna gaat het in containers, zo kan het de weg vervolgen naar de fabrieken. Hier worden de metalen omgesmolten, om er vervolgens nieuwe producten van te maken.

Tot slot

U wilt u oud ijzer en metaal omzetten in een inkomensstroom. Wij zijn in Nederland een van de meest toonaangevende metaal recyclers. Oud ijzer Almere ophalen en verwerken tot een recyclebaar product.

Mochten er nog vagen zijn, stel deze gerust wij staan u graag te woord.