Oud brons inkoop

Oud brons inkoop van bedrijven en particulier. Omdat brons een vrij hard metaal is word het zoal verwerkt in: kerkklokken, scheepsschroeven, koppelingen, kranen en bronzen decoratie.

Hoewel er soms verwarring ontstaat met messing, laat brons zich goed onderscheiden door de rood achtige kleur. Omdat messing minder rood koper bevat dan brons licht deze prijs echter lager.

Zo komt brons afval minder vaak voor dan rood koper of messing. Maar het is zeker de moeite waard om het te scheiden van andere koper producten.

Oud brons inleveren

U kunt uw oude brons afval bij ons inleveren. Bent u daar niet in de gelegenheid toe, komen wij het graag bij u afhalen.

Oud brons
Inkoop oud brons
Oud brons afval
Oud brons
Bronzen stukken
Oude bronzen lagers
Brons krullen
Oud brons draaisel

Oud brons prijs

De inkoop prijs van oud brons is afhankelijk van de markt vraag en aanbod. Doordat wij de koersen gebruiken van LME bent u verzekerd van een eerlijke prijs. Daarnaast bieden wij u nog een stukje service aan in de vorm van schroot bakken. Deze “schroot bakken” plaatsen wij binnen uw bedrijf om koper afval in te deponeren.

Oud brons ophalen

Zo hebben wij de mogelijkheid om het oude brons bij u op te halen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze pallet box. Heeft u echter meer afval, dan kunnen we een grotere container plaatsen.

Inkoop brons afval onder anderen:

  • Scheeps schroeven;
  • Kerk klokken;
  • Lager schalen;
  • Afsluiters;
  • Bronzen krullen.

Bauer recycling de beste prijs.