ontruiming 2018-02-20T15:07:30+00:00

Ontruiming van ijzer en metaal

Ontruiming van een; bedrijf, winkel of uit een huis bij Bauer recycling bent u aan het juiste adres. Zo kunnen wij u ondersteunen en geven advies bij het leeg ruimen van uw ruimte. Al het oude ijzer en oud metaal wat vrij komt bij een ruiming voeren wij af en word weer gerecycled.

Gebruik maken van onze containers

Bij het ruimen van ijzer of metaal word vaak gebruik gemaakt van onze schroot containers. Deze kunnen geplaats worden om het ijzer in te deponeren. Daarnaast kunnen; gemeenten, instellingen en woningcorporaties ook gebruik maken van onze service. Zo komt één van onze medewerkers kosteloos bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen en u een concreet plan voor te leggen.

Leegruimen bedrijfspand
Ontruiming Bauer recycling
Ontruiming uit huis
Ontruiming

Opbrengst ijzer naar opruiming

Alle vrij gekomen metalen worden door ons gesorteerd en gerecycled. Wanneer het een groter partij is word er door ons betaald voor het aangeboden ijzer. Bij het ruimen van bedrijven of winkels komen er vaak grote stromen metalen vrij. Onze diensten op het gebied van ruimen en schoon opleveren van ijzer afval is geheel kosteloos.

Contact opnemen

Tot slot, wilt u meer weten of heeft u nog vragen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord.

Mail