Ontruiming van ijzer en metaal

Ontruiming van een bedrijf, winkel of een huis. Bij Bauer recycling bent u aan het juiste adres. Zo kunnen wij u ondersteunen en geven wij u advies bij het leeg ruimen van uw bedrijfsruimte. Al het oud ijzer en oude metaal dat vrijkomt komt kan uitstekend gerecycled worden.

Gebruik maken van onze containers

Bij het ruimen van ijzer of metaal word vaak gebruik gemaakt van onze schroot containers. Deze kunnen geplaats worden om het ijzer in te deponeren. Daarnaast kunnen gemeenten, instellingen en woningcorporaties ook gebruik maken van de containers service. Zo komt één van onze medewerkers kosteloos bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen.

Leegruimen bedrijfspand

Opbrengst ijzer naar opruiming

Alle vrij gekomen metalen tijdens een ontruiming worden door ons gerecycled. Bij het ruimen van bedrijven of winkels komen er vaak grote stromen metalen vrij. Onze diensten op het gebied van ruimen en schoon opleveren van ijzer afval is geheel kosteloos.

Contact opnemen

Tot slot, wilt u meer weten of heeft u nog vragen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op wij staan u graag te woord.

Mail