nieuws 2018-02-20T16:52:42+00:00

Nieuws

Op deze site houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen en gebeurtenissen op het gebied van oud ijzer en metalen.

Oud ijzer prijzen

Zowel de oud ijzer prijs als de metaal prijzen worden wekelijks door ons vernieuwd. De prijzen die wij weer geven kunnen geen rechten aan verleend worden. Deze zijn ter indicatie en hangt samen met de hoeveelheid en vervuiling.

Registratie en identificatieplicht koper houdende producten

Door de toenamen van koper diefstal zijn de regels de afgelopen jaren flink aangescherpt. Iemand die koper houdende productie afval aanbied zal zich moeten legitimeren. Dit word door de opkopers bij gehouden door middel van een registratie – en identificatieplicht. Echter hoeft dit niet als er via een bank betaling plaats vind.

Koper oké toon je id!

Nederlanders onbekend met recycling verlichtingsarmaturen

Bijna 45% van alle Nederlanders weet niet goed wat men nu met de afgedankte verlichtingsarmaturen moet doen. Dat deze apparaten aangeboden kunnen worden bij recycling bedrijven was voor vele nog niet bekend.

Dit blijkt uit onderzoek van Nationaal verlichtingsonderzoek Light Rec

Nieuwe ontwikkelingen

Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van; nieuws, regeling of een nieuwe wet dan houden wij u op de hoogte. Met de bedoeling om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de; regels, veiligheid en het milieu.

Oud ijzer ophalen

Ons transport is dagelijks onderweg om oud ijzer af te voeren voor de klant. Enkele plaatsen waar wij dagelijks oud metaal ophalen is in; Almere, Lelystad,Ede en Dronten.
Daarnaast zijn we ook actief in de provincie; Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland en Brabant.

Bauer recycling

Bauer recyclingGoogle business.