Onze diensten

In aanmerking komend voor onze ophaalservice is een ieder die metaal of ijzer afval aan te bieden heeft. Onze ophaal service bestaat uit een vracht auto met laad kraan en een container wagen. Voor het ophalen van oud ijzer of metalen worden geen kosten in rekening gebracht.

Sloop werken

Zo kunt u ook bij ons terecht voor het slopen of demonteren van oude machines of het leeg ruimen van bedrijfspanden. Daarmee geven wij een stukje service naar de klant als die er zelf geen oplossing in ziet. Bij sloop werken komt er vaak toch meer bij kijken dan men in eerste instantie zou denken.

Container service

Door middel van onze container wagen kunnen wij verschillende containers plaatsen op verzoek van de klant. Daarnaast beschikken wij over; kiepcontainers, kantelbakken, pallet boxen om al uw oud metaal ijzer of computerschroot in te deponeren.

Onze oud ijzer container-service verloopt snel en efficiënt.

Oud ijzer ophaal service

Diensten, zo bestaan onze diensten uit; sloopwerken, container service, leeg ruimen van bedrijfspanden en het ophalen van oud metaal bij bedrijven en particulieren. Met de bedoeling om op een verantwoorde wijze deze diensten uit te voeren naar de verwachtingen van onze klanten.

Sloopwerk
Ophaal dienst
Ontruiming uit huis

Demontage service

Demontage, de afbraak van staalconstructies machines en metalen systemen is een intensieve activiteit binnen de metaal industrie. Ten eerste vereist dit een nauwkeurige planning. Ten tweede is demoteren toch net iets anders dan sloop werken.

In overleg met de klant word er vaak een plan opgesteld en uitgevoerd. U kunt zich vast voorstellen dat de afbraak van grote oud ijzer installaties veel meer inhoudt dan het simpelweg omgooien van de site. Uw omgeving moet gerespecteerd worden. Wij demonteren dan ook enkel datgene wat afgevoerd moet worden.

Daarnaast krijgt u nog een eerlijke prijs voor uw metaal afval.

Tel 0318-540924 of 06-13911114