Computer afval recycling 2018-02-12T15:22:14+00:00

Computer recycling

Computer recycling onder andere ophaal service inkoop en data vernietiging. Van computers servers tot en met de kleinste componenten. Wij kopen verschillende soorten hardware in tegen uitstekende dagprijzen.
Hierbij zou u kunnen denken aan; servers, desktoppen, harddisk, ram geheugen, printplaten, computer bekabeling, routers en mobiele telefoons.

Harddisk - data vernietiging

Waar wij u ook mee van dienst kunnen zijn is met data vernietiging. Uw harddisk wordt niet software matig maar hardware matig vernietigd. Nadat de harddisk in een shredder machine is geweest blijven er alleen nog maar kleine stukjes over. U ontvangt van ons een bewijs dat uw meegegeven harddisk ook daadwerkelijk vernietigd is.

Oude computers inleveren

Zo kunt u uw oude computers inleveren of afgedankte IT apparatuur. Vervolgens zorgen wij dat het op de juiste manier gerecycled wordt. Onze klanten zijn onder andere; scholen, gemeentes, IT bedrijven of gewoon bij iemand thuis. Heeft u niet de mogelijkheid om het te brengen, dan komen wij het graag ophalen.

Computer recycling
Mobiele telefoons
Printplaten hoogwaardig

Computer recycling

Grondstoffen worden steeds schaarser, gooi deze dan ook niet weg maar lever al uw IT apparatuur bij ons in. Door onze verwerkingsmethoden kunnen wij aan de eisen van het computer recycling proces voldoen.

De voordelen van Bauer computer recycling

  • Klantvriendelijk en top service
  • Milieuvriendelijk en transparant
  • On-line afspraak maken
  • ISO 9001-14001 en VIHB gecertificeerd
  • IT recycling

Ons nationaal en internationaal netwerk zorgt ervoor dat wij u de beste prijs kunnen betalen. Heeft u nog vragen of opmerkingen stel deze gerust wij staan u graag te woord.

Bauer IT recycling

oude servers