Metalen non-ferro

T:0318540924

Bauer Recycling inkoop metalen

Op deze site vind u verschillende metalen wie Bauer Recycling inkoopt;  inzamelt en verwerkt .

Enkele voorbeelden worden dan ook getoond denk aan oud koper, oud messing, oude accu,s  computer afval, oud roest vrijstaal, oud ijzer en nog veel meer. Dit zijn wel de meeste voorkomende metalen, maar ook oud tin of brons afval kunt u bij ons aanbieden.

Oud-RvS
Afhalen oude metalen Roestvrijstaal

Wij geven u een eerlijke prijs voor uw oude metalen, desgewenst worden de oude metalen afgehaald en bij u gewogen op locatie, metalen worden ook wel Non-ferro genoemd deze plakken niet aan de magneet.

Schoon en gesorteerd aanbieden

Door de constante schommeling op de markt van oud ijzer en metalen is het onmogelijk om de exacte prijzen weer te geven op de site. De prijs van oude metalen, metaalresten veranderd van dag tot dag en wordt mede bepaald door; de kwaliteit, vervuiling en hoeveelheid. Het beste kunt u dan ook de metalen schoon en gesorteerd aanbieden.


Het ophalen van oud ijzer of oude metalen geschied met ons eigen transportmiddel. Voor deze diensten berekenen wij geen kosten. Dit geld voor zowel bedrijven als voor particulieren. Geef u de voorkeur om oud ijzer of metalen te brengen op onze locatie dan is dat natuurlijk ook mogelijk, desgewenst geven wij verschroting- en vernietigingsverklaringen af.

Oud ijzer

Ijzer

IJzer wordt in talloze toepassingen in particuliere en in industriële omgevingen gebruikt. De toepassing varieert van bijvoorbeeld een oude fiets tot een supertanker. Ongeveer vijftig procent van de huidige staal- en ijzerproductie wordt verkregen door middel van metaalrecycling.

Roestvrij staal word ook wel rvs of inox genoemd het bestaat uit de legering ijzer, chroom, nikkel en koolstof.

Oud-koper

Roodkoper

Oud koper word vaak gebruikt in elektra kabels die weer veel worden toegepast in de elektra- industrie. Maar ook voor water leiding word koper gebruikt het is buigzaam en heeft een smelt punt van  1083 graden.

Oud aluminium

Aluminium

Aluminium is een lichte metaal soort die veelal in de auto- industrie wordt gebruikt. Door de vele soorten Aluminium varieert de kilo prijs enorm. Oud geslagen aluminium of nieuw profiel blank zit soms wel 30% prijs verschil in.

Oud lood

Lood afval

Lood is een zacht metaal en blauw grijs van kleur, wordt veel gebruikt bij het maken van accu,s en het afdichten van daken.

Copyright © Bauer Recycling